Skip to content
Λιγότερο από 1 λεπτό Διάρκεια άρθρου: Λεπτά

Ρεβίθια με Μελιτζάνες

Υλικά:

Εκτέλεση:

  1. Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από το προηγούμενο βράδυ σε νερό.

  2. Την επόμενη μέρα, σοτάρουμε τα κρεμμύδια σε κατσαρόλα με 1 φλιτζάνι λάδι.

  3. Προσθέτουμε την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι, και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.

  4. Ρίχνουμε μέσα τα μουλιασμένα ρεβίθια και αρκετό νερό για να τα σκεπάσει.

  5. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα ρεβίθια.

  6. Στο μεταξύ, κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες, τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε.

  7. Όταν τα ρεβίθια είναι σχεδόν έτοιμα, ρίχνουμε μέσα τις τηγανισμένες μελιτζάνες και βράζουμε όλα μαζί για 2-3 λεπτά ακόμα, να δέσουν οι γεύσεις.

 
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments