Skip to content
Λιγότερο από 1 λεπτό Διάρκεια άρθρου: Λεπτά

Καβούρες Γιαχνί

Υλικά:

Εκτέλεση:

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.

  2. Προσθέτουμε τις καβούρες και τις σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.

  3. Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

  4. Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, τον μάραθο, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.

  5. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για περίπου 30-40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι καβούρες και να δέσει η σάλτσα.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments