Skip to content
Λιγότερο από 1 λεπτό Διάρκεια άρθρου: Λεπτά

Κολοκυθόσουπα

 Υλικά

 Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν.

  2. Προσθέτετε την κολοκύθα και την πατάτα και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 5-6 λεπτά.

  3. Προσθέτετε το κύμινο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε.

  4. Ρίχνετε νερό μέχρι να καλυφθούν τα υλικά και βράζετε για περίπου 30-40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

  5. Χρησιμοποιείτε ραβδομπλέντερ ή πολτοποιητή για να πολτοποιήσετε τη σούπα μέχρι να γίνει λεία.

  6. Σερβίρετε ζεστή, προσθέτοντας προαιρετικά λίγο ελαιόλαδο ή φρέσκο ψωμί.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments