Υλικά (για 6 μερίδες)
8 μεγάλα καρότα, τριμμένα
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
4 κουταλιές σούπας φυστίκι Αιγίνης, χοντροαλεσμένο
4 κουταλιές σούπας ξανθές σταφίδες
Χυμός και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
70 ml ελαιόλαδο
Αλάτι κατά προτίμηση
1/3 μάτσο δυόσμο ή κόλιανδρο, ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ανακάτεψε όλα τα υλικά εκτός από τον δυόσμο ή τον κόλιανδρο.
Κάλυψε το μπολ με μεμβράνη και άφησέ το να σταθεί για περίπου 1 ώρα.
Πριν σερβίρεις, πρόσθεσε τον ψιλοκομμένο δυόσμο ή κόλιανδρο και ανακάτεψε καλά.



