Skip to content
Λιγότερο από 1 λεπτό Διάρκεια άρθρου: Λεπτά

Σαλάτα με καρότο, σταφίδες και φυστίκι Αιγίνης

 Υλικά (για 6 μερίδες)

  • 8 μεγάλα καρότα, τριμμένα

  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη

  • 4 κουταλιές σούπας φυστίκι Αιγίνης, χοντροαλεσμένο

  • 4 κουταλιές σούπας ξανθές σταφίδες

  • Χυμός και ξύσμα από 1 πορτοκάλι

  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο

  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

  • 70 ml ελαιόλαδο

  • Αλάτι κατά προτίμηση

  • 1/3 μάτσο δυόσμο ή κόλιανδρο, ψιλοκομμένος

 Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ, ανακάτεψε όλα τα υλικά εκτός από τον δυόσμο ή τον κόλιανδρο.

  2. Κάλυψε το μπολ με μεμβράνη και άφησέ το να σταθεί για περίπου 1 ώρα.

  3. Πριν σερβίρεις, πρόσθεσε τον ψιλοκομμένο δυόσμο ή κόλιανδρο και ανακάτεψε καλά.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments