Υλικά:
500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες
2 αβοκάντο κομμένα σε κύβους
1 αγγούρι κομμένο σε φέτες
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Χυμός από 1 λάιμ (ή λεμόνι)
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
Φρέσκος κόλιανδρος ή μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράσε τις γαρίδες για 2-3 λεπτά σε αλατισμένο νερό (μέχρι να αλλάξουν χρώμα). Σούρωσέ τες και άφησέ τες να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ βάλε: το αβοκάντο, το αγγούρι, τα ντοματίνια και το κρεμμύδι.
Πρόσθεσε τις κρύες γαρίδες στο μπολ.
Ρίξε από πάνω το χυμό λάιμ (ή λεμονιού), το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και τον κόλιανδρο ή μαϊντανό.
Ανακάτεψε απαλά και σέρβιρε!



