Υλικά:
500 γρ. χαλβά (κομμένο σε κύβους)
100 γρ. φουντούκια (ολόκληρα)
100 γρ. καρύδια (ολόκληρα)
400 γρ. κουβερτούρα (ψιλοκομμένη)
2 κ.σ. σουσάμι
¼ κ.γ. κανέλα (τριμμένη)
1 κ.γ. κονιάκ
Εκτέλεση:
Λιώνουμε τη σοκολάτα υγείας σε ένα μεταλλικό σκεύος με τη μέθοδο μπεν μαρί.
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τα φουντούκια, τα καρύδια, το σουσάμι και την κανέλα.
Μόλις λιώσει η σοκολάτα, την αδειάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το κονιάκ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Αφήνουμε το μείγμα στην άκρη για 1 ώρα και 30 λεπτά, ώστε να σφίξει ελαφρώς.
Μετά, τοποθετούμε το μείγμα σε ένα ταψί ή φόρμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες, μέχρι να σφίξει εντελώς.
Αφού κρυώσει, κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.



