Skip to content
Λιγότερο από 1 λεπτό Διάρκεια άρθρου: Λεπτά

Αγκινάρες αλά πολίτα

Υλικά (για 5 μερίδες)

 Εκτέλεση

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.

  2. Προσθέτουμε τις πατάτες και τα καρότα και σοτάρουμε για 2 λεπτά.

  3. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.

  4. Προσθέτουμε τις αγκινάρες, τον αρακά, το ζωμό λαχανικών και τον χυμό λεμονιού.

  5. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.

  6. Σιγοβράζουμε για 20-25 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

  7. Προς το τέλος, προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε.

 


Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments