Skip to content
Λιγότερο από 1 λεπτό Διάρκεια άρθρου: Λεπτά

Μαγειρίτσα με Μανιτάρια

Υλικά (για 4 μερίδες):

Εκτέλεση:

  1. Σε μια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

  2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5-6 λεπτά, μέχρι να μειωθεί ο όγκος τους.

  3. Ρίχνουμε το ρύζι, το μαρούλι, το νερό, αλάτι και πιπέρι.

  4. Αφήνουμε να βράσει για 15-20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.

  5. Αν θέλουμε, διαλύουμε το ταχίνι σε λίγο ζεστό νερό και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με το χυμό λεμονιού.

  6. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ζεστό.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments